Graduació del Kudielela ADRIANO LUCAS

Avui, dia 20 d’abril, l’Adriano Lucas, un dels Kudielela ha rebut el títol de metge de mans del Governador a la Universitat de Malanje.

Aquest matí, la Josefina Cortadella, Mercedària responsable de l’orfenat KUDIELELA de Malanje (Angola) ens ha enviat emocionada les fotografies que li acabava de fer a l’Adriano a la seva graduació com a metge. Pels Kudielela, per les Religioses Mercedàries i per la gent que formem l’ONG Mans Mercedàries avui és un dia gran, perquè surt de l’orfenat dels nens de la guerra un primer universitari amb carrera.

Com tots sabeu, a Angola hi ha molta manca de metges, ara l’Adriano podrà estar exercint a l’hospital de Malanje i farà classes de biologia als alumnes de Batxillerat de l’escola Kudielela de Montserrat Vilanova Puertas.

Hem pogut parlar avui amb l’Adriano i l’hem felicitat en nom de tothom, i molt emocionat ens ha dit que estava molt content i molt agraït als padrins que des de fa tan anys recolzen Kudielela i, especialment als seus padrins que amb el seu ajut  li han permès fer la carrera de medicina.

Al vespre ho ha celebrat amb els seus germans KUDIELELA.


No Comments

Post a Comment

Translate »