CARTES SOLIDÀRIES PER A KENYA

Els alumnes i les alumnes de 3r d’ESO del Col·legi la Mercè de Martorell, han escrit CARTES SOLIDÀRIES per a les nenes i nens d’Ongata Rongai de Kenya per a qui s’està fent  l’Escola Lutgarda. Cada carta va destinada a un nen o nena de l ‘Escola.

Són cartes on les noies i nois de 3r d’ESO parlen de la seves famílies, de les seves mascotes, dels seus estudis; i volen compartir amb tots ells i elles  les seves aficions, els seus projectes, i les seves il·lusions.

I també són cartes d’Esperança. Els alumnes de 3r d’ESO han volgut enviar a l’Escola d’Ongata Rongai, un missatge d’Amor, de Pau, de Solidaritat…i sobretot un missatge de fer-los sentir propers a nosaltres.

«Ongata Rongai i Martorell som Escoles de la Mercè, per tant formem part de la mateixa Família Mercedària»….diuen les noies i nois de 3r d’ESO.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem felicitar a  les noies i nois de 3r d’ESO per tots els seus escrits, i també a la seva professora per haver los encaminat cap a la Solidaritat;  i els volem agrair aquest missatge d’Amor i Solidaritat que han volgut enviar a les nenes i nens de Kenya.

ENTRE TOTS FEM UM MÓN MILLOR

1 Comment

Post a Comment

Translate »