BOTIGA SOLIDÀRIA 4t A EDUCACIÓ PRIMÀRIA col.legi LA MERCÈ de Martorell

Avui divendres dia 20 d’abril, els alumnes de 4t A de Primària del col.legi LA MERCÈ de Martorell han  posat una BOTIGA SOLIDÀRIA per a guanyar fons per a ANGOLA.

A classe van triar de fer el Projecte «ajudar els pobres»… aleshores van pensar que aquest Projecte de  Solidaritat el podríen dedicar  a recolzar l’ONG Mans Mercedàries, l’ONG de l’Escola…. Van fer una entrevista al Ton, com a president de l’ONG, i els va explicar que el Projecte d’aquest any era fer una Escola a Angola, i la millor manera d’ajudar era aconseguir diners per tirar endavant projectes de desenvolupament en el tercer món.

Com que aquest any l’ONG Mans Mercedàries durà a terme el Projecte de la construcció d’una Escola per a nenes i alfabetització de dones, entre tots van decidir de fer una botiga  solidària on podrien vendre productes fets per ell mateixos.

Avui, han posat la seva Botiga Solidària, amb els seus productes d’artesania i….HA ESTAT UN ÈXIT.

Els alumnes ens han dit:

«Ens agrada molt fer aquest projecte de Solidaritat, perquè ens agrada molt ajudar i saber que nosaltres també formem part d’aquest Camp de Treball

 

d’Angola…i com que de moment nosaltres per edat no hi podem anar…si que podem ajudar des d’aquí…i és molt important fer-ho perquè es necessiten molts diners per fer una Escola, què és el Projecte que duran a terme l’ONG Mans Mercedàries el proper estiu 2018 a Angola».

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem agrair i felicitar els alumnes de 4t A de Primària i la seva tutora, la Montse Roig, per aquest projecte tan important de solidaritat…aquest estiu quan serem a Angola ho explicarem als nens de l’orfenat Kudielela… i els podran conèixer amb les fotos que portarem de tota la classe.

També volem donar les gràcies a totes les persones que heu col.laborat comprant aquests fantàstics articles que han fet els alumnes de 4t A.

ENTRE TOTS PODEM FER UN MÓN MILLOR

 

 

No Comments

Post a Comment

Translate »