KENYA 2022

Projecte:

Durant els curs 2021-22 l’ONG Mans Mercedàries hem estat treballant per tal de recollir fons per poder acabar el Projecte de Kenya. Projecte que va començar l’any 2015 amb la construcció del  Kindergarten Academy School  LUTGARDA a Ongata Rongai. En dos anys es va poder fer la planta baixa. El gener de 2017, el Centre va començar a donar el servei educatiu i de menjador a nenes i nens del barri d’Educació Infantil. I quedava pendent seguir la construcció més endavant per poder acollir les aules de Primària.

A finals del 19 començàvem la 2a Fase de la Construcció del Kindergarten Academy School LUTGARDA. Degut al Covid’19 no es va  poder fer el Camp de Treball l’any 2020, tal com estava previst, però sí vam poder treballar per aconseguir fons que van permetre anar avançant l’obra. El Projecte va anar avançant i a l’estiu 2021, quan es va fer el 26è Camp de Treball, es va poder acabar la 1a Planta.

El curs 21-22 s’ha pogut recollir fons per acabar l’Escola. Ja s’ha construït la segona planta i la teulada. S’ha fet el 28è Camp de Treball i s’ha pogut inaugurar l’Escola LUTGARDA.

Translate »