ANGOLA 2023

Projecte:

El projecte de l’Escola IRMÃ PALACIOS de Luanda va començar al 2018 i va seguir el 2019. Es van poder fer les edificacions projectades sense els acabats (lampisteria, electricitat, dobles sostres…).

En principi el Centre volia acollir a unes 80 noies/dones per fer alfabetització i altres activitats educatives i socials, però l’administració va demanar que s’aprofités l’edifici per ser escola de primària i així donar servei durant el dia. Per fer això es  demanava ampliar dues aules més i una sala de professors. S’ha pogut fer això i a més una gran sala que pot acollir un menjador i una Sala d’actes. Un cop acabada l’Escola consta de dues ales de planta baixa amb 8 aules, despatxos de direcció, sala de professors i menjador/Sala d’Actes per donar servei educatiu a 320 alumnes.

El 29è Camp de Treball ANGOLA’23, s’ha realitzat en dos escenaris. El primer a Malanje, on hem dut a terme activitats lúdiques i educatives amb els nens i joves de l’orfenat KUDIELELA, hem compartit molt bons moments; hem fet tasques de decoració i pintura a la Missió; i també dues de les voluntàries que son infermera i comadrona han ajudat al personal sanitari del «Posto de Saúde das Mercés». La segona part ha estat a Luanda, on hem compartit feines de decoració i pintura a l’Escola IRMÃ PALACIOS amb els obrers que l’estaven acabant i hem pogut inaugurar l’escola.

Translate »