GRADUACIÓ DELS ALUMNES DE P/5 D’EDUCACIÓ INFANTIL A L’ESCOLA LUTGARDA D’ONGATA RONGAI

L’ONG Mans Mercedàries volem compartir amb tots vosaltres aquestes fotografies que ens han fet arribar des de Kenya. Són imatges de la Graduació dels/ de les alumnes de P/5 d’Educació Infantil de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai,

Totes aquestes nenes i nens han celebrat avui dia 23 de novembre la seva Graduació de P/5 i podran començar el Primer Curs d’Educació Primària quan acabin les vacances de Nadal. Perquè com tots sabeu a Kenya el curs comença el mes de gener i s’acaba el mes de novembre. I les vacances de final de curs coincideixen amb les de Nadal.

Aquesta Festa de Graduació ha tingut una convidada molt especial, la Carlina Zambrano, la Mare General de les Mercedàries Missioneres de Barcelona, que ha volgut visitar l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai  per veure el Projecte acabat. La Mare General ha agraït la benvinguda quer li han fet, i ha volgut felicitar totes les nenes i nens per la seva Graduació. També ha aprofitat per felicitar la gran tasca educativa que fa tot l’Equip Docent de l’Escola.

El Padrí de la graduació ha estat , el Padre Evaristus, el rector de la Parròquia de Saint Mary.

Aquestes nenes i nens són amb qui vam estar les voluntàries i voluntaris el passat estiu 2022 a Kenya.

L’ONG Mans volem felicitar totes les nenes i nens que avui s’han graduat i també aprofitem per felicitar les seves famílies, l’Equip Docent i les Sisters of Mercy.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL.LABORACIÓ

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »