«RASTRILLO DE NAVIDAD» COL·LEGI «NUESTRA SEÑORA DE LA MERCED DE ZARAGOZA»

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies a la Solidaritat de l’Escola «Nuestra Señora de la Merced de Zaragoza»

Com cada Nadal la nostra Escola «Nuestra Señora de la Merced de Zaragoza» organitza » El Rastrillo de Navidad» entre els alumnes i les famílies per aconseguir donatius  per als Projectes de l’ONG Mans Mercedàries.

Aquest any els alumnes de 6è de Primària amb la professora Núria Santaliestra han muntat el «Rastrillo de Navidad». En aquesta Parada Solidària hi ha col·laborat tota l’Escola. Alguns alumnes han fet braçalets, d’altres han portat joguines i contes, el professor de l’Escola de Zaragoza Daniel López que és escriptor ha portat els seus llibres, mares de l’Escola de Zaragoza han fabricat Artesania de Nadal i també hi tenien els necessers i bosses de les Cosidores Solidàries de Molins de Rei

Moltíssima gent ha participat en aquesta Parada Solidària ….i moltíssimes persones generoses han fet les seves aportacions solidàries al «Rastrillo de Navidad».

Tots els donatius que han recollit els alumnes de 6è de Primària de l’Escola de Zaragoza en aquest «Rastrillo Solidario» anirà destinat a la «Construcció de la segona fase de l’Escola Lutgarda d’Ongata Romgai» de Kenya.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem felicitar a l’Escola «Nuestra Señora de la Merced de Zaragoza» per aquesta Iniciativa Solidària del «Rastrillo de Navidad» per a Kenya, i volem donar les gràcies als alumnes de 6è de Primària a la Nuria Santaliestra i a tot el professorat per la seva implicació amb Àfrica i a totes les persones que generosament han fet el seu donatiu.

MOLTES GRACIES «NUESTRA SEÑORA DE LA MERCED DE ZARAGOZA»

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »