Moçambic 2009

 

PROJECTE: Rehabilitació i manteniment de l’orfenat “Lar Nossa Senhora da Paz”d’ Inhamizua-Beira (Moçambic)

PROJECTE: Programa de nutrició a nens de mares amb sida i nens amb desnutrició severa de la zona de l’aldea de N’kondedzi (Moçambic)

PROJECTE: Compra d’un cotxe “tot Terreny” per al transport de les nenes i de les compres necessàries de l’orfenat LAR TIBERIADES de Katembe (Angola)

 

L’any 2009 l’ONG acabava de fer 10 anys i les Mercedàries Missioneres de Barcelona celebraben els 50 anys de presència a Àfrica (van començar a Moçambic). En l’11è Camp de Treball, durant un mes i mig, els 6 voluntaris de l’ONG van fer 7500 Km per carretera i camins recorrent tot el país, visitant totes les Missions de les Mercedaries. Es va donar recolzament als projectes amb l’aportació econòmica i realitzant tasques de pintura i decoració, així com fent activitats ludico-educatives amb els nens i nenes de les diferents missions on es van desenvolupar els projectes. A totes les missions van fer un recull de dades que després els va permetre fer una publicació sobre els 50 anys de les Mercedàries Missioneres de Barcelona a Moçambic.

Translate »