Informació del titular

L’ONG MANS MERCEDÀRIES és la titular del domini mansmercedaries.org amb número de CIF G62053962 i amb domicili al C/Mur 36-40, 08760 Martorell (Barcelona). El correu electrònic de CONTACTE és jtoset@xtec.cat.

Recomanem LLEGIR ATENTAMENT el present avís legal i altres polítiques de la nostra web (Política de Privacitat, Política de Cookies, Condicions de venda) abans d’utilitzar la nostra plataforma i serveis.

Qualsevol ús d’aquest web implica l’acceptació de totes les condicions incloses en aquests documents legals i altres i la seva submissió a la legislació espanyola en tot moment, renunciant expressament a qualsevol altre fur.

Garanties i responsabilitats

L’ONG MANS MERCEDÀRIES a través de la seva pàgina web ofereix informació sobre els seus productes de manera genèrica. L’usuari que accedeix a la web reconeix i accepta voluntàriament i expressament la responsabilitat de l’ús d’aquesta pàgina web i es compromet a no realitzar cap acte que pugui infringir la llei o les condicions establertes en aquests termes legals, i en aquest cas podrà comportar les corresponents responsabilitats legalment establertes.

L’ONG MANS MERCEDÀRIES es reserva el dret a efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la web, de la seva configuració i presentació i de les condicions generals, així com d’eliminar informació o suspendre temporalment accessibilitat al web.

L’ONG MANS MERCEDÀRIES no pot garantir:

  • La inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a la web o al contingut, ni es fa responsable de possibles problemes tècnics que es produeixin durant la connexió a Internet.
  • I no es fa responsable dels danys que es puguin derivar d’interferències, omissions o virus informàtics motivats per causes alienes al titular del web, així com de danys causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes o danys al sistema informàtic fora del control del titular de la web.
  • L’aplicació de la vostra Política de Privadesa a accessos mitjançant enllaços de tercers a aquesta web, ni a través d’enllaços d’aquesta web a altres webs.
    • Tot enllaç de tercers a aquesta web haurà de fer-se a la seva pàgina principal o d’entrada, prèvia autorització i per escrit del titular i no es podrà realitzar cap modificació, limitació ni cap mena de manifestació sobre la web, havent de complir, així mateix, amb la resta previsions d’aquesta normativa.
    • En cas que hi hagi enllaços no supervisats per l’ONG MANS MERCEDÀRIES no s’assumiran responsabilitats sobre els enllaços o continguts o conseqüències de l’ús d’aquests enllaços.

Propietat intel·lectual

Tots els continguts inclosos a la web (textos, continguts audiovisuals, codi font, disseny gràfic, signes, logos, marques, bases de dades, programes informàtics, edició, programació, compilació i altres elements i continguts necessaris per al seu funcionament) són propietat del titular daquesta. Qualsevol ús no autoritzat daquests continguts serà considerat un incompliment dels drets de propietat intel·lectual o industrial i podrà donar lloc a conseqüències legals.

Els continguts que pogués contenir la web que no fossin de la seva titularitat gaudeixen de l’autorització dels seus titulars per al seu ús i comunicació i estan protegides pels drets de propietat intel·lectual corresponents.

La simple navegació o ús de la web no atorga en cap cas llicència o cessió total o parcial de drets sobre els drets de propietat intel·lectual quedant expressament prohibida qualsevol transmissió, reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial dels mateixos sense previ consentiment dels seus titulars.

Privacitat

L’ONG MANS MERCEDÀRIES garanteix la confidencialitat de les dades personals que faciliteu a la nostra plataforma i l’aplicació de les mesures de seguretat establertes per la normativa. Si vol conèixer la nostra Política de Privacitat cliqueu aquí.

Translate »