Fes-te’n soci

Els nostres socis fan possible que des de Mans Mercedàries puguem seguir ajudant a moltes persones arreu del món. Et pots fer soci de la ONG amb qualsevol quantitat, per tal que entre tots seguim fent possible un món millor!

Facilita’ns les teves dades perquè et puguem donar d’alta:

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat d’ONG MANS MERCEDÀRIES amb CIF G62053962 i domicili social situat a MUR 36-40 08760, MARTORELL (BARCELONA ), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, ONG MANS Mercedàries informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

ONG MANS MERCEDÀRIES informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que ONG MANS Mercedàries es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic jtoset@xtec.cat.

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat d’ONG MANS MERCEDÀRIES.

Translate »