XERRADES DE L’ONG MANS MERCEDÀRIES AL COL·LEGI MARE DE DÉU DE LA MERCÈ DE SANT FELIU DE LLOBREGAT

Avui divendres 15 de febrer l’ONG Mans Mercedàries hem fet la xerrada Angola-18 a l’Escola Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat.

Aquest matí hem arribat a l’Escola Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat i ens ha rebut l’Encarna (Coordinadora Pedagògica de la FEM), el Vicente (Director del Centre) i l’Oscar (Cap d’Estudis). Ens han acompanyat a la Sala d’Actes i han començat a arribar els alumnes de 3r i 4t d’ESO… començàvem les xerrades sobre Angola-18.

Durant tot el matí han passat tots els alumnes de l’Escola i hem tingut la gran sort de poder presentar una de les voluntàries del proper Camp de Treball Moçambic-19, la Clàudia, que és exalumna de l’Escola  Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat i filla de l’Encarna, i tots els grups li han fet un fort aplaudiment cada vegada que la presentàvem.

Un dels alumnes de l’Escola ens ha portat dues caixes de material de l’Empresa de la seva mare per a les nenes de Katembe: Cantimplores i bosses. Li hem agraït moltíssim els regals.

Hem acabat les xerrades ballant un dels balls de Grease, tal i com sortia al vídeo d’Angola-18… un dels balls del Musical Solidari Grease dels alumnes de 4t d’ESO del curs 2017-18, del Col.legi la Mercè de Martorell.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a tots els alumnes i professors de l’Escola Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat, per la seva recollida solidària per Àfrica.

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »