PROJECTOR SOLIDARI PER A KENYA DE LA CLASSE DE 2n DE PRIMÀRIA DEL COL·LEGI LA MERCÈ DE MARTORELL

L’ONG Mans Mercedàries i el Ton Toset com a Tutor de 2B de Primària del Col.legi la Mercè de Martorell i com a President de l’ONG Mans Mercedàries, donen les gràcies a totes i tots els alumnes de 2B de Primària del Col.legi la Mercè de Martorell i a totes les seves famílies per aquest Regal Solidari que serà per a l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai de Kenya.

La classe de 2n de Primària, la classe de les Galàxies, coneixen molt bé quines són les gran necessitats que les nenes i nens del barri d’Ongata Rongai tenen, i sabien que els feia falta un PROJECTOR, sense el qual no poden veure cap tipus de pel.lícula ni vídeo a l’Escola. I van pensar que un bon regal per a l’Escola de Kenya podria ser un Projector Solidari..

Tot i que a l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai  tenen un Projector que el curs passat també va ser um regal de la classe dels Marvel  al Ton per a Kenya; l’Escola és molt gran i les Sisters Of Mercy ens havien demanat un segon Projector per a l’Escola, per poder fer audiovisuals amb dos Projectors.

Com que els/les alumnes de 2B estimen molt al Ton perquè és el seu tutor, li volien fer un regal, i van pensar que li podrien regalar un Projector per a l’Escola de Kenya i el Ton el podria portar aquest estiu a Ongata Rongai juntament amb les Voluntàries i Voluntaris del 28è Camp de Treball.

És per això que des de l’ONG Mans Mercedàries, volem donar les gràcies a la classe de les Galàxies del Col.legi la Mercè de Martorell i a les seves famílies per la seva generositat, i la seva solidaritat.

MOLTES GRÀCIES CLASSE DE LES GALÀXIES

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »