Xerrades Kenya’21 al Col·legi «Nuestra Señora de la Merced de Zaragoza»

El diumenge dia 28 de novembre, l’ONG Mans Mercedàries hem fet la Xerrada de Kenya’21 a les Religioses Mercedàries de la Comunitat de Zaragoza. Com cada any comencem les jornades de les xerrades sobre Àfrica amb les nostres Mercedàries Missioneres que els agrada molt de saber els Projectes de l’ONG Mans Mercedàries i les tasques dels Camps de Treball.

Acabada la xerrada amb les religioses hem fet la trobada i xerrada amb socis, padrins i col·laboradors de Zaragoza. A tots els ha agradat molt de saber com evoluciona la «Construcció de la segona fase de l’Escola Lutgarda» d’Ongata Rongai de Kenya.

El dilluns dia 29 de novembre hem fet les xerrades a tota l’Escola «Nuestra Señora de la Merced de Zaragoza». Des dels més petits de P/3 fins els més grans de 4t d’ESO. A tothom els ha agradat molt veure les imatges de Kenya i conèixer les nenes i nens d’Ongata Rongai. I hem acabat totes les xerrades ballant «Jerusalema» tal i com ballaven les nenes i nens de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai i tota la gent del barri.

L’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a l’Escola «Nuestra Señora de la Merced de Zaragoza» per la seva gran implicació en el Projecte de Kenya, de cara al Nadal estan organitzant el «Rastrillo de Navidad» que omplen d’artesania feta per alumnes, professorat i famílies de l’Escola per aconseguir fons per a la «Construcció de la segona fase de l’Escola Lutgarda» d’Ongata Rongai de Kenya.

També els volem agrair les jornades d’Esmorzar Solidari que l’Escola organitza un any més per a Kenya, «las tortillas Solidarias».

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS ALUMNES, PROFESSORAT, EQUIP DIRECTIU I FAMÍLIES

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »