Seguim amb el PROGRAMA DE BEQUES UNIVERSITARIES

Com ja sabeu, el 2018 vam començar el Programa de Beques Universitàries.

Degut al Còvid, algun dels nostres estudiants becats han passat l’any sense poder fer els estudis, però la majoria sí els han pogut seguir, tot i que amb endarreriment.

La Mercy Dzunde, de Malawi ha acabat el 4t curs de Medicina al College of Medecine – University of Malawi. En un calendari normal, el curs l’havia d’haver acabat al juny, però aquest any l’ha acabat al desembre. Al febrer de l’any 2021 començarà el 5è curs de Medicina, i ja tenim l’ajut econòmic necessari, ja que l’Antonio Fernández, un infermer de Llanera (Asturies), ha volgut participar en el nostre Programa de Beques Universitàries proporcionant l’ajut necessari per a que la Mercy pugui dur a terme el seu 5è curs de Medicina.

L’ONG Mans Mercedàries agraeix la generositat de l’Antonio. Amb aquest programa  estem fent feliços a molts estudiants i les seves famílies i estem ajudant al desenvolupament dels països dels nostres estudiants, que tanta necessitat de personal format tenen.

Us encoratgem a que us poseu en contacte amb nosaltres per poder formar part d’aquest Programa. No és necessari assumir tota la despesa de la beca d’un estudiant, com ha fet l’Antonio, també podeu participar amb la quantitat que pugueu, com ja han fet altres persones, i entre tots podrem recolzar aquests alumnes. Quanta més gent participi en aquest programa, més estudiants podrem recolzar.

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

1 Comment
  • Noel Dzunde Banda

    diciembre 20, 2020 at 12:18 pm Responder

    We are much appreciate with the help..that she can finish her studies..that in future should also stand to support others inneed

Post a Comment

Translate »