Punts de llibre Solidaris per a Angola

Els alumnes d’ESO i Batx, després d’haver assistit a la xerrada de l’ONG Mans Mercedàries sobre Equador, i de conèixer la dura realitat que van patir la gent d’Equador amb el terratrèmol de 2016, hem aprés que amb moltes Mans Solidàries s’ha pogut reconstruir una de les Escoles de la Mercè que s’havien destruït per causa del terratrèmol i també s’ha pogut portar molt de material humanitari per a totes aquelles persones que ho necessitaven.

Per això ara nosaltres hem volgut Transformar anb punrts de llibre solidares un munt de papers blancs…perquè la seva venda a la botiga solidària de l’ONG, pugui servir per recolzar el nou projecte de l’ONG Mans Mercedàries a Angola el proper estiu 2018. Aquest projecte serà la contrucció d’un Centre Infantil en un barri perifèric de risc social de Luanda. Aquest Centre Infantil també servirà per a  promoció i alfabetització de la dona.

Ahhh….i alguns hem acabat ballant «el tren de la alegria», un dels balls que aquest estiu van ballar els voluntaris de l’ONG amb els nens i nenes de l’Equador.

CONEIX…APRÈN…TRANSFORMA …..EN SOLIDARITAT…aquesta ha estat la nostra col-laboració solidària amb Angola.
Ara us toca a vosaltres….compreu els nostres punts de llibre a la propera botiga solidària de l’ONG Mans Mercedàries el dia de l’Escola Oberta.
Entre tots podem Transformar el món…i fer-lo una mica millor

 

MOLTES GRÀCIES !!!!!
No Comments

Post a Comment

Translate »