Noves graduacions a Filipines amb les Beques de l’ONG Mans Mercedàries

Comencem l’estiu amb una molt bona notícia, recentment, s’han graduat dues noies a Filipines amb l’ajut de les Beques de l’ONG Mans Mercedàries.

Loureen V. Arizala

 

A Bagong Silang estan de celebració. La Loureen V. Arizala i la Chenee Mae C. Prado s’acaben de graduar en «Science in Busines Administration Major in Financial Management» (Administració d’empreses en la gestió financera).

Chenee Mae C. Prado

 

Les  dues noies han crescut al barri de Bagong Silang, i han gaudit de les atencions de les nostres Mercedàries Missioneres i de les activitats que s’han fet al centre INA NG AWA que es va construir amb la financiació de l’ONG Mans Mercedàries l’any 2012.

La Loureen amb la seva família i la Isabel Lobo (Mercedària Missionera)

 

I gràcies al Programa de Beques de la nostra ONG ara ja han acabat els seus estudis universitaris i tenen tot un futur prometedor davant seu.

La Chenee Mae i els seus pares

L’ONG Mans Mercedàries felicitem la Loureen i la Chenee Mae per la seva dedicació i esforç per aconseguir acabar els seus estudis universitaris i agraïm la tasca de les nostres mercedàries i dels nostres amics que han col·laborat econòmicament en el nostre programa de Beques Universitàries i han fet possible que la Loureen i la Chenee Mae ja siguin graduades.

No Comments

Post a Comment

Translate »