L’ONG MANS MERCEDARIES JA TENIM EL CAVA AMB LA NOVA PLACA

L’ONG MANS MERCEDARIES JA TENIM EL CAVA AMB LA NOVA PLACA

Com cada any, les Caves Canals Nadal ens fa a l’ONG Mans Mercedàries el Cava-Solidari amb una nova Placa de Cava. I com tots sabeu tots els donatius que recollim del Cava-Solidari es destinen als projectes de l’ONG Mans Mercedàries.

Aquest any la nova Placa de Cava és la imatge d’una nena i un nen de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai del dia de la seva graduació de P/5, per això van vestits amb les togues i els birrets, per donar solemnitat a la festa de lliurament d’Orles.

El Projecte 2021-22 de l’Ong Mans Mercedàries segueix sent la Construcció de la 2a Fase del «Kindergarten Academy School LUTGARDA» d’Ongata Rongai. Tot el que recollirem durant aquest curs serà per construir la segona planta de l’escola i acabar el Projecte, d’aquesta manera tota l’Educació Primària estarà instal·lada a la primera i segona planta, i l’Educació Infantil a la Planta baixa. El 28è Camp de Treball de l’ONG serà per tant també a Ongata Rongai (Kenya) per fer les mateixes activitats que hem fet aquest estiu amb els nens i nenes de l’Escola i del barri i per pintar el segon i últim pis de l’Escola LUTGARDA.

Totes aquelles persones que vulgueu Cava-Solidari de l’ONG Mans Mercedàries, recordeu que ens trobareu per la Festa del Roser de Martorell el diumenge dia 10 d’octubre a la Botiga Solidària de l’ONG Mans Mercedàries davant del Círcol i també ens podreu trobar a la Fira de Santa Llúcia del Barri Rosanes de Martorell.

Si no podeu venir a trobar-nos pel Roser o per Santa Llúcia i voleu alguna ampolla o caixa de aquest cava, us podeu adreçar a la porteria de l’Escola LA MERCÈ o podeu trucar a la Montse al 696869824.

Tots aquests donatius ajudaran al Projecte de l’Escola LUTGARDA.

MOLTES GRÀCIES

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »