Les nenes i noies del «lar Tiberíades» de Katembe (Moçambic) cuiden la «machamba» en temps de Covid.

Què fan les nenes i noies del «Lar Tiberíades» de Katembe en aquest temps de Covid?

Durant aquest temps de pandèmia i mentre les escoles estan tancades, les nenes de Katembe segueixen les classes al Lar amb professores particulars.

I avui ens ensenyen que amb «Irma» Amelia  cuiden la seva «machamba». Des de sempre les nostres mercedàries han ensenyat a les nenes a cuidar  i estimar la terra, i cadascuna de les nenes tenen un tros de terra que cuiden. Hi tenen enciams, tomàquets i tot tipus de verdures., d’aquesta manera aprenen a treballar la sostenibilitat i la cura del planeta. Es un programa que les nostres mercedàries, la ClaraLuz i l’Amelia des de fa molt de temps han desenvolupat a Katembe.

Els que coneixeu les nenes del «Lar Tiberíades», les trobareu molt  canviades, molt grans i tan guapes com sempre.  I amb «saudades» de totes les voluntàries i voluntaris de l’ONG Mans Mercedàries.

Per causa del Covid a Katembe les classes han començat a ser presencials per als alumnes més grans, els batxillerats, i aniran obrint la resta de les escoles durant el mes de novembre.

El Centre Infantil Lutgarda, que també és de les nostres Mercedàries, obrirà aquest mes de novembre.

Volíem  compartir la notícia que ens ha arribat de Moçambic  amb tots vosaltres.

Totes les nenes de Katembe envien molts records a les seves padrines i padrins.

Moltes gràcies per al vostre suport

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »