ELS PASTORETS a la Residència d’avis de Sant Joan de Déu

Avui  divendres dia 15 de desembre, els alumnes de Teatre de 2n d’ESO hem representat ELS PASTORETS a la Residència d’avis de Sant Joan de Déu, i també hem fet una cantada de Nadales.
Aquest matí tots els alumnes de teatre hem arribat a la Residència d’Avis, i ja ens esperava el nostre públic. La Mònica Salgado, com sempre, ens ha rebut i ens ha presentat… i ha començat la nostra obra.
Tots els avis escoltaven embadalits la nostra història del Nadal, i han aplaudit molt la nostra representació de ELS PASTORETS. Quan hem acabat l’obra hem cantat 10 Nadales, en català, castellà, anglès, llatí i Kimbundu (una de les llengües d’Angola). Els avis també han cantat amb nosaltres algunes de les Nadales.
Quan hem acabat hem estat parlant i compartint amb els avis moments de Nadal… i la Mònica ens ha obsequiat amb uns refrescos.
Ens ho hem passat molt bé, i els avis ens han felicitat per la nostra interpretació… però no és la última representació… el proper 22 de desembre en farem 5 per als alumnes d’Educació Infanil, Primària i 1r i 2n d’ESO de la nostra escola.
Ah!… i també, tots nosaltres som actors del Pessebre Vivent de l’escola, que com tots sabeu, farem el dilluns 18 de desembre a les 6 de la tarda.

 

No Comments

Post a Comment

Translate »