Els KUDIELELA en una trobada de SOLIDARITAT

Què fan els KUDIELELA durant aquest temps COVID ?.

Els nens i nois de l’Orfenat Kudielela de Malange (Angola), van assistir a  una trobada de Solidaritat amb la Coral de la Ze Catedral de Malanje.

Durant aquest temps de Covid, amb l’Escola  «Kudielela  de  Montserrat Vilanova Puertas» tancada, els Kudielela segueixen el Programa de Cultura Segura, i realitzen estudis amb professors particulars i també trobades culturals amb Entitats de Vila Matilde i de Malanje.

Els Kudielela i les nostres Religioses, la Lolita, la Teresa i la Maninha, van rebre a l’Orfenat el grup de la Ze Catedral en un Berenar Solidari que van organitzar.  L’Objectiu era compartir coneixements i activitats de cadascun dels grups.

Tot i el Covid, els Kudielela i les «Irmas» segueixen amb les seves activitats culturals.

Els que coneixeu els Kudielela, els trobareu molt  canviats, molt grans i tan guapos com sempre.  I amb»saudades» de totes les voluntàries i voluntaris de l’ONG Mans Mercedàries.

Irma Lolita ens ha comunicat que les classes es van obrint presencialment  començant per les de finals de cicles.

A l’Escola de «Kudielela de Montserrat Vilanova Puertas», com tothom recordareu, els alumnes entren a l’edat de 5 anys  (edat d’inici d’estudis a l’Angola) i surten amb segon curs de batxillerat acabat. Cada dia hi ha un total de 1600 alumnes entre els torns de matí i tarda.

Volíem  compartir la notícia que ens ha arribat d’Angola amb tots vosaltres.

Tots els Kudielela envien molts records a les seves padrines i padrins.

Moltes gràcies per al vostre suport

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »