3×3 SOLIDARI – Encistella per MOÇAMBIC

Ahir, 8 de juny, el Club de Bàsquet la Mercè de Martorell, va organitzar un any més el 3×3 Solidari a les pistes de bàsquet de la nostra Escola.

El gran equip d’entrenadors i monitors

Aquest any el bàsquet Solidari és per a Moçambic, per a la reconstrucció de cases dels damnificats pel Cicló Idai que el passat abril va assolar gran part de Moçambic.

Escola de Bàsquet

Han estat molts els alumnes, exalumnes i famílies de la nostra Escola que han omplert els patis.

Durant tot el matí les pistes de bàsquet del Col.legi han estat plenes de gom a gom fent el 3X3 Solidari, des dels més petits de 6 anys fins els pares i mares, i els entrenadors que també han volgut participar fent els seus equips.

La passió pel bàsquet passa de mares a fills !!!

 

Els inicis i el futur del club bàsquet la Mercè

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a totes les persones que han fet posible, un any més,  aquesta Jornada Solidària de Bàsquet: el Jordi del Amo(president del Club) i tota la Junta Directiva; als entrenadors/res, monitors/res, que han sabut, durant tot el curs, motivar tots els nens i nenes del Club, i han organitzat tota la Jornada del Bàsquet Solidari; a tots els alumnes, exalumnes i famílies participants del 3X3 Solidari, que amb el seu esforç i solidaritat han aconseguit una Jornada de Bàsquet Solidària de gran èxit…. i al nostre públic, que ha sabut animar i aplaudir en tot moment.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM….ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

Guanyador concurs tir mini

Guanyadora supercistella

Guanyadors 3×3 categoria sènior

Guanyadora concurs triples

Guanyadores 3×3 categoria mini

Guanyadores 3×3 categoria cadet

 

 

No Comments

Post a Comment

Translate »