Teatre Solidari dels alumnes de Teatre de 3r d’ESO de LA MERCÈ de Martorell

Avui, 21 d’abril, els alumnes de 3r d’ESO hem representat com a Teatre Solidari: «Un barret de palla d’Itàlia».

Aquesta tarda hem muntat els decorats al Teatre El Foment molt nerviosos, per a nosaltres era la primera vegada que actuàvem a aqueSt lloc i ens impressionava molt un escenari tan gran. Ens hem vestit i maquillat i a la sala ja ha sonat la música, això volia dir que començava a entrar el nostre públic.

Durant tot el curs hem estat preparant «Un barret de palla d’Itàlia», l’obra que avui ha servit per recaptar fons per al Projecte que l’ONG Mans Mercedàries està realitzant a Angola, que consisteix en la Construcció d’una escola per a nenes i Alfabetització i promoció de la Dona a Luanda.

Aquesta obra la tornarem a representar el proper dilluns, dia de Sant Jordi per a tots els nostres companys d’ESO i Batxillerat, és una manera especial de celebrar el Sant Jordi.

Ens ho hem passat molt bé interpretant aquesta comèdia i sobre tot ens ha agradat de fer-ho per a un públic que ens ha aplaudit tant. I estem molt content, a més d’haver pogut ajudar a la nostra ONG amb el seu projecte.

Quan ha acabat l’obra tots els actors hem estat entrevistats, i hem pogut explicar al públic com sentíem el nostre personatge. I tothom ens ha felicitat. Entre el públic també hi havia regidors del nostre Ajuntament, el Sergi Corral, la Míriam Riera i el Lluís Esteve que també ens han volgut felicitar.

Hem acabat aquesta tarda de teatre de Sant Jordi fent-nos una fotografia tots junts, perquè els voluntaris de l’ONG Mans Mercedàries que aniran a Angola aquest estiu puguin ensenyar als nens de l’orfenat Kudielela qui som els alumnes de Teatre de 3r d’ESO.

Des de l’Escola i l’ONG Mans Mercedàries volem felicitar els nostres alumnes pel seu esforç i agrair la seva Solidaritat en aquesta tarda de Teatre de Sant Jordi. I també volem donar les gràcies a tot el públic que ha vingut i ha fet especial amb la seva solidaritat aquesta tarda. Afegim l’agraïment a totes aquelles persones de fila zero, que tot i que no han pogut venir han comprat l’entrada de manera solidària.

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »